Informácie na tel. čísle
+421 (2) 55 64 72 47
Máte otázku?
amedi@amedi.sk
0 Ks / 0,00 €
OCHRANA SÚKROMIA A OSOBNÝCH ÚDAJOV.

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.amedi.sk/eshop (ďalej len "Obchod") je A-medi management, s.r.o., Kupeckého 3, 821 08 Bratislava, IČO: 44 057 717, zapísanej do Obchodného registra Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka číslo: 51104/B. Pre poskytnutie všetkých služieb, potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov (ďalej len “zákon”).

Pred nakupovaním v obchode je potrebné zaregistrovať sa.
Pri registrácii a nakupovaní je potrebné poskytnúť nasledovné informácie o Vás:

meno a priezvisko, presná adresa vrátane krajiny (resp. adresa, ktorá ma byť uvedená na faktúre)
Vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)
voliteľne ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)
voliteľne telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami)
ak nakupujete ako firma / živnostník,: obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie).

Vaše údaje spracovávame pre účely vybavenia a doručenia vašej objednávky. Tieto údaje sú taktiež nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť resp. aktualizovať prostredníctvom e-mailu alebo po prihlásení sa do obchodu.

V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom. Vaše konto bude deaktivované.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky (v niektorých prípadoch poskytnutie Vášho mena), doručovateľské služby – Slovenskej pošty (adresa na dodanie), či niektorí vydavatelia a dodávatelia, keď si to vyžaduje povaha objednaného produktu. Údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky.

Registráciou nám udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy. V súlade s § 28 zákona máte právo požadovať informáciu o spracovaní vašich osobných údajov, a zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, právo na likvidáciu osobných údajov, ak účel ich spracovania skončil, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.

Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky, účtovníctva a prieskumu.
Plánujete vydať
odbornú literatúru?
Pripravíme Vám ju podľa Vaších predstáv za
najvýhodnejších podmienok.
viac informácií
Kontaktujte nás
A-medi management, s.r.o.
Stromová 13, 831 01 Bratislava
+421 (2) 55 64 72 47
amedi@amedi.sk
Sociálne spojenie
Všetko o nákupe
Newsletter
Prihláste sa k odberu našich noviniek a buďte informovaný ako prvý!
©2018 www.amedi.sk, všetky práva vyhradené
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.
navrhol, naprogramoval a rozhýbal